Search
  • staylor157

SBB wins Award

Updated: Jan 25

Sutton Beebe Babin wins Bronze ASID South Central Chapter 2017-2018 Excellence in Design Awards for Morris Dewett & Savoie Project


Located on the 3rd floor of an existing 100 year old building that had never been used or built-out. The original hardwood floors were kept and refinished, all the existing heavy timber construction was exposed and reused. The building was connected to an adjacent building on this level through an opening with a solid steel fire door. This opening had to be closed for code reasons but the door was reused in the space. Existing windows were reworked to keep them original and take advantage of the great views of the courthouse. Lighting was selected to be period correct and continue the industrial theme of the room.



1 view0 comments